Zapekaný zajac
Náročnosť: ****
Dĺžka prípravy: 1 hodina
Suroviny:
- porciovaný zajac
- kyslá kapusta
- zemiaky
- slanina
- trocha masti
- grilovacie korenie
- čierne korenie
- kari korenie
- korenie na pečene zemiaky
- 1 dcl vody
Postup: Na vymastený pekáč poukladáme zajaca. Trocha ho posypeme grilovacim korením, poukladáme na tenké plátky slaninu.Potom dáme kyslú kapustu,posypeme čiernym korením, kari korením netreba šetriť, čím viac tým je zajac chutnejší. Zemiaky, ktoré posypeme korením na pečené zemiaky podlejeme 1dcl vody a dáme upiecť. Prikryjeme alobalom a pred dopekaním aspoň na 10 minút odokryjeme.
Komentáře
Přehled komentářů
preboha chudák zajac FUUUJ
Prázdniny
(Korelka20(MišáčeQ), 27. 6. 2010 18:16)Ahoj tak jsem tady...omlouvam se ze sem tady dlouho nebyla ale za 3dny jedu na dovolenou tak balim kufry a tak.Co ty?Jedeš někam na dovolenou?Tak zatim papa jeste se ti ozvu nez odjedu :)
FUUUJ
(Maťa, 8. 3. 2013 21:41)